Το φυσικοθεραπευτήριο μας στα Σεπόλια

Το φυσικοθεραπευτήριο μας έχει μακρόχρονη ιστορία. H φυσικοθεραπεύτρια και μητέρα μου Ματζιούνη Αργυρώ, άνοιξε για πρώτη φορά το φυσικοθεραπευτήριο της πριν από 35 χρόνια στην περιοχή των Σεπολίων. Από τότε έγινε γνωστή για τη σωστή και στοχευμένη θεραπεία που προσέφερε στους ασθενείς της βασισμένη στις γνώσεις και την εμπειρία της καθώς για το ήθος και την ευγένειά της. Με τα χρόνια εξέλιξε τον τρόπο της δουλειάς της, τις γνώσεις της αλλά και τον εξοπλισμό της, συμβαδίζοντας πάντα με τα σύγχρονα δεδομένα στον τομέα τις φυσικοθεραπείας.

 

Εγώ από πολύ μικρή βρέθηκα στο χώρο του φυσικοθεραπευτηρίου, όπου  πάντα παρακολουθούσα με παιδική περιέργεια και ενδιαφέρον τη δουλειά της μητέρας μου. Μεγαλώνοντας, τελικά αποφάσισα να ακολουθήσω τα χνάρια της αλλά ταυτόχρονα είχα και μία διάθεση να ανανεώσω και να εξελίξω ακόμα περισσότερο την ποιοτική και πετυχημένη δουλειά της. Έτσι αποφοίτησα από το τμήμα φυσικοθεραπείας Αιγίου. Στη συνέχεια εξειδικεύτηκα στη θεραπευτική άσκηση Pilates καθώς και στην Ergon IASTM Technique – Τεχνική κινητοποίησης μαλακών μορίων με ειδικό εξοπλισμό.

Τώρα πλέον μαζί με την ομάδα μου, που αποτελείται από καταρτισμένους φυσικοθεραπευτές, σας καλωσορίζουμε στον χώρο του φυσικοθεραπευτηρίου μας στην οδό Φιλιππουπόλεως 2 στα Σεπόλια, απέναντι από την πλατεία του Αγίου Μελετίου. Το φυσικοθεραπευτήριο μας διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα φυσικοθεραπείας και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Εμείς ειδικευόμαστε στην θεραπεία και αντιμετώπιση νευρολογικών και μυοσκελετικών παθήσεων και κακώσεων καθώς και την αποκατάσταση  ασθενών μετά από χειρουργικές επεμβάσεις.  Οι συνεδρίες μας περιλαμβάνουν κινησιοθεραπεία, θεραπευτική άσκηση, μάλαξη, χρήση φυσικών μέσων και μηχανημάτων, σε συνδυασμό με εξειδικευμένες θεραπευτικές τεχνικές όπως, ειδικές τεχνικές κινητοποίησης, ελαστική θεραπευτική περίδεση Kinesiotaping, θεραπευτική άσκηση Pilates και Τεχνικές  κινητοποίησης μαλακών μορίων – Ergon IASTM.

 

Για μας είναι πολύ σημαντικό όχι απλά να ανακουφίσουμε τα συμπτώματα της κάθε πάθησης αλλά να εντοπίσουμε την αιτία και να την θεραπεύσουμε. Γι’ αυτό το λόγο πριν ξεκινήσουμε τις συνεδρίες φυσικοθεραπείας καταγράφουμε το ιστορικό των ασθενών μας, αξιολογούμε τις απεικονιστικές τους εξετάσεις και εξετάζουμε την πάσχουσα περιοχή. Μ’ αυτό τον τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε εξατομικευμένες και αποτελεσματικές θεραπείες στους ασθενείς μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ!