Τεχνική Beautystim

Η τεχνική Beautystim ( Beauty Soft Tissue Mobilization) βασίζεται στη θεραπεία κινητοποίησης και απελευθέρωσης των μαλακών μορίων και της περιτονίας του σώματος, με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού, γνωστή ως Istrument Assisted Soft Tissue Mobilization (IASTM).

Για την εφαρμογή της τεχνικής Beautystim, o θεραπευτής χρησιμοποιεί ειδικό εξοπλισμό που αποτελείται από εργαλεία φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται στο σώμα ή το προσώπου του θεραπευόμενου, με ειδικούς χειρισμούς δυναμικούς ή στατικούς.

Με την εφαρμογή της τεχνικής Beautystim, μειώνεται σημαντικά ο υποδόριος λιπώδης ιστός. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη λείανση του δέρματος και τη μείωση της κυτταρίτιδας. Επιπλέον με την τεχνική Beautystim βελτιώνεται και η ελαστικότητα των ιστών λειαίνοντας τον ουλώδη ιστό  και δίνοντας στο δέρμα μια υγιέστερη και και πιο λεία όψη. Αυτό επιτρέπει στον θεραπευτή να επιταχύνει την επούλωση ουλών και τραυμάτων του δέρματος καθώς και να εξομαλύνει τις ρυτίδες.

Αποτελέσματα τεχνικής Beautystim

  • Μείωση της κυτταρίτιδας σε διάφορα σημεία του σώματος
  • Σύσφιξη κοιλιάς, στήθους και γλουτών
  • Ανόρθωση και σύσφιξη του προσώπου (facelift) και του σώματος
  • Μείωση της εμφάνισης ρυτίδων, λεπτών γραμμών και ουλών
  • Σύσφιξη του δέρματος του προσώπου
  • Λεμφική παροχέτευση προσώπου και σώματος

Για την αποτελεσματικότητα της τεχνικής Beautystim είναι απαραίτητες συνήθως 10 με 12 θεραπείες.

Στο φυσικοθεραπευτήριό μας είμαστε εξειδικευμένοι στην τεχνική Beautystim, επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας!